Brothers of End – Mount Inside LP promo from Top Dollar on Vimeo.

Finally – the search for the black gold is over! The limited vinyl edition of Mount Inside has arrived and it looks – and sounds – absolutely wonderful. Look and listen to this little sample from Top Dollar above, then order your own numbered copy (worldwide) in our little boutique: www.brothersofend.se/shop/


“…årets hittills mest bekväma popalbum, både mjukt och lagom strävt på samma gång. Som ett välansat skägg ungefär.”
Dagens Nyheter (4/5)


“Barndomskompisarna från Jönköping – Mattias Areskog, Bengt Lagerberg och Lars-Olof Johansson Ståle – är tillbaka med en skiva som doftar lika mycket nordsvensk barrskog och träskmarker som amerikanskt bibelbälte.”
Svenska Dagbladet (4/6)


“…en uppföljare som stärker Brothers of end position som något av det mest spännande på den svenska musikscenen.”
Barometern (4/5)


“Mount Inside gör ingen besviken.”
Festivalrykten, 8/10


“Med små medel, och banjo, lyckas de svenska veteranerna, medlemmar ur Cardigans bland annat, smyga fram något obestridligt vackert.”
Västerbottens-kuriren, 4/5


“Brothers of End continue on their path of understated soft-rock melancholia with their sophomore album ‘Mount inside’”
It’s a Trap!


“Skivan liknar stiliga debuten The End (2009), men med ännu vassare låtar och mer atmosfär. En viss melankoli kan inte dölja den uppenbara spelglädjen i låtar som singeln Daybreak, (Darkness Comes For Those Who) Stare At The Sun – så ska titelslipstenen dras! – och vackra Replica Of Love. Jag har redan tryckt på repeat.”
Smålandsposten, 4/5